დაგვირეკეთ

(+995 32) 2 34 22 01

მოგვწერეთ

medicalschool3@gmail.com

შპს კოლეჯი მესამე სამედიცინო აცხადებს კონკურსს ,,სასწავლო პროცესების მართვის მენეჯერი“ ის პოზიციაზე

სამუშაოს აღწერილობა:

• სასწავლო პროცესების ეფექტურად ორგანიზება და მართვა
  • პროფესიული საგანმანათლებლო პროგრამების შემუშავების/განხორციელების პროცესის კოორდინირება
  • კოლეჯის ყოველდღიურ ცხოვრებაში პროფესიულ სტუდენტთა ჩართულობის უზრუნველყოფა
  • პროფესიული განათლების მასწავლებელთან ერთად შეფასების ინსტრუმენტების და კალენდარული გეგმების შემუშავებაში მონაწილეობა.
  • დაინტერესებულ პირთა დახმარება, პროფესიულ საგანმანათლებლო პროგრამებზე რეგისტრაციაში
  • საგანმანათლებლო პროგრამის დასრულების შემდეგ , თითოეული პროფესიული სტუდენტის პორტფოლიოს შესწავლა.

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

• უმაღლესი განათლება
  • სასურველია კანდიდატს ქონდეს საგანმანათლებლო დაწესებულებაში მუშაობის 1 წლიანი გამოცდილება.

დამატებითი ინფორმაცია:

ვაკანსიით დაინტერესებულმა კანდიდატებმა რეზიუმე /CV გთხოვთ გამოაგზავნოთ კოლეჯის E-mail-ზე : medicalschool3@gmail.com     ან კოლეჯის Facebook გვერდზე:  ,,კოლეჯი მესამე სამედიცინო“, ან წარმოადგინეთ შემდეგ მისამართზე: ქ.თბილისი, წერეთლის გამზ. 142, შპს კოლეჯი მესამე სამედიცინოს ადმინისტრაციული შენობა.

გასაუბრებაზე განიხილებიან მხოლოდ ის კანდიდატები , რომელთა რეზიუმე პასუხობს სავაკანსიო მოთხოვნებს.

კონკურსის ეტაპები:

• განცხადების გადარჩევა